OPPLEV DRAMMEN

Drammen gode opplevelser. Her har
du tips om noe av det du kan utforske
i Drammen.

 

 

DRAMMENS TEATER

Historien om skapelsen av Drammens Teater starter på bakgrunn av den store tre dagers sammenhengende flammeinferno som rammet Bragernes i 1866. Ødeleggelsen var nesten fullstendig. Hele Bragernes lå i aske, da også det tidligere teateret, Børsteatret.

drammenscener.no/teatret/

 

 

AAS BRYGGERI

Aass Bryggeri er Norges eldste bryggeri. Bryggeriet ble etablert i 1834 og er i dag en moderne industribedrift som drives av familiens femte generasjon; Christian Aug. K. Aass. Bryggeriet holder til sentralt i Drammen sentrum, på samme sted hvor den opprinnelige virksomheten startet.

 

 

DRAMMENS-BADET

Drammensbadet er et av Norges største badeland med 9 bassenger hvor av fem innendørs og fire utendørs. Her er det sommer hele året enten ute eller inne og har åpent alle dager i uken.

Drammensbadet.no

 

 

YPSILON BRO

Ypsilon har i løpet av de få årene den har eksistert allerede fått status som kjennemerke og er byens stolthet. Gangbroen fra 2007 knytter sammen den nye Kunnskapsparken på Grønland i Drammen med byparken på Bragernes, og har fått navnet «Ypsilon» på grunn av sin spesielle form – fra lufta ser den ut som en Y.

FLERE AKTIVITETER?

Se mer på origoleilighetshotell.no